Linux Hardware Solutions stöder Debianprojektet

25 februari 1999

Nyheter

Linux Hardware Solutions, Inc., leverantörer av Linuxsystem och -tjänster har annonserat sitt stöd för Software in the Public Interest:s Debianprojekt.

Stödet kommer i form av en Linux Hardware Solution PS350RR-100 rackmonterad RAID-server med tillhörande 256 Mbyte RAM-minne, vilken kommer att placeras i Mindspring Enterprises datacentrum i Atlanta, Georgia, USA för att agera som den nya ftp.debian.org-servern.

Tony Copeland, chef för försäljning och marknadsföring på LMS säger att "som förmånstagare av det hårda arbete och målmedvetenhet som läggs ned på Linux är vi glada att vi kan hjälpa Debiangruppen och stimulera ytterligare utveckling av Linux som helhet."

Servern har ett detaljhandelspris på USD 6100 och har skräddarsytts för att klara de specifika krav som Debiangruppen har.

Linux Hardware Solutions vd Kit Cosper säger: "När vi hörde talas om att Debianprojektet behövde en ny server öppnade vi en dialog för att bestämma hur LHS kunde sörja för bäst service och support för de målmedvetna personerna som utgör Debiangruppen. Efter att ha diskuterat de olika möjligheterna byggde vi ett system som inte bara klarar av att hantera dagens krav, men vilket även klarar framtida expansion."

Om Linux Hardware Solutions

Linux Hardware Solutions, Inc. är ett privat företag grundat februari 1996 av en före detta medlem i Red Hats (TM) utvecklingsgruppen. LHS är en av de största inom att tillhandahålla Linuxarbetsstationer och -servrar till staten, universitet och Fortune 500-företag. I sina lokaler i North Carolina, USA, skräddarsyr LHS sin produktlinje, vilken sträcker sig från robusta arbetsstationer till feltoleranta servrar med hög tillgänglighet. LHS anses som de främsta inom kundservice bland försäljare av Linuxsystem, såsom varande det första att tillhandahålla avgiftsfri support till sina kunder både före och efter försäljning.