Al meer dan 100 Debian ontwikkelaars met nieuw proces

10 november 2000

In de afgelopen week is het aantal van nieuwe leden die toegelaten zijn tot het Debian project via het nieuwe proces, de honderd gepasseerd. Honderd andere worden op dit moment verwerkt en nog eens honderd staan op de wachtlijst om door de eerste volgende nieuwe manager. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het nieuwe proces: het laat zien dat de nieuwe procedure uitstekend werkt en dat de deur tot het Debian project weer wagenwijd openstaat.

Vanaf het begin van het ontwerpen van het nieuwe proces, was duidelijk dat deze resultaten niet zonder de uitmuntende inzet van Debian ontwikkelaars gedaan kon worden. Zij hebben veel vrije tijd opgeofferd om nieuwe leden onder hun hoede op te leiden. We moeten ook enkele van de nieuwe leden bedanken, die geholpen hebben de wachtlijst te verkorten. Zonder deze vrijwillige inzet was dit succes niet mogelijk.

Nogmaals vele dank voor alle mensen die bij het proces betrokken zijn, want zonder hun geduld en inzet had dit project niet zo'n succes kunnen worden.

Dit bericht is door Dale Scheetz <dwarf@polaris.net> ingestuurd.