Debians deltagelse i begivenheder i maj

1. maj 2002

Flere udstillinger og konferencer om fri software og GNU/Linux finder sted i denne måned. Debian-projektet er blevet tilbudt at deltage i tre af dem. Begivenhederne foregår i Brasilien, Mexico og Tyskland.

2.-4. maj: Internationalt fri software-forum, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brasilien

Næsten alle brasilianske Debian-udviklere mødes under denne begivenhed, og de vil gennem et kursus og et foredrag udbrede kendskabet til Debian.

16.-19. maj: Fri software-dage, Guadalajara, Jalisco, Mexico

Folk fra Free Software Foundation, Ximian, Debian-projektet og andre mødes under denne begivenhed for at udbrede kendskabet til fri software. Debian vil være repræsenteret med et foredrag som introduktion til projektet og et foredrag om pakkeformater, specielt med fokus på Debians pakkeformat.

25.-26. maj: Tredie Linuxtag i Magdeburger, Magdeburg, Tyskland

Tyske udviklere og brugere af GNU/Linux deltager i denne udstilling og konference. Debian-projektet vil demonstrere Woody-udgivelsen på standen. Andreas Tille vil desuden holde et foredrag om Debian Med-underprojektet.

Vi inviterer alle interesserede i områderne til at deltage i konferencerne, møde Debian-udviklere og -brugere, udveksle GnuPG-fingeraftryk, diskutere forskellige emner i forbindelse med Debian og fri software, og på anden måde deltage i vores levende fællesskab.