A Debian a közelgő májusi eseményeken

2002. május 1.

Számos Szabad Szoftverrel és a GNU/Linuxszal foglalkozó kiállítás és konferencia lesz ebben a hónapban. A Debian projektnek ezek közül háromban ajánlottak részvételt. Az események Brazíliában, Mexikóban és Németországban lesznek megtartva.

Május 2.-4.: Harmadik Nemzetközi Szabad Szoftver Fórum, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brazília

Majdnem az összes brazil Debian fejlesztő találkozik ezen az eseményen, és a Debiant egy tanfolyam és egy előadás keretében népszerűsítik.

Május 16.-19.: DŢas de Software Libre, Guadalajara, Jalisco, Mexikó

A Free Software Foundation (Szabad Szoftver Alapítvány), a Ximian, a Debian projekt emberei és mások találkoznak ezen az eseményen, és a Szabad Szoftvert népszerűsítik. A Debiant egy bevezető beszéd és egy előadás képviseli, ami a csomagformátumokról szól, különös tekintettel a Debian csomagformátumra.

Május 25.-26.: 3. Magdeburger Linuxtag, Magdeburg, Németország

Német GNU/Linux fejlesztők és felhasználók vesznek részt ezen a kiállításon és konferencián. A Debian projekt bemutatja a Woody kiadást a bódénál. Andreas Tille a Debian Med alprojektről is tart egy előadást.

Minden területi érdeklődőt meghívunk, hogy részt vegyen a konferencián valamelyikén, találkozzon a Debian fejlesztőivel és felhasználóival, GnuPG ujjlenyomatokat cseréljen másokkal, a Debianról és a Szabad Szoftverről beszélgessen vagy más módon részt vegyen a mi vibráló közösségünkben.