Debianprojektet på evenemang i Australien, USA och Tyskland

19 januari 2003

Flera mässor och konferenser om fri programvara och GNU/Linux kommer att äga rum under de kommande dagarna. Debianprojektet har erbjudits att delta i två av dem och den första konferensen är helt vikt för Debian.

20-21 januari: Debianminikonferens, Perth, Australien
Denna konferens hålls innan Linux Conference Australia och många personer från Debian kommer att delta på Debianminikonferensen. Föredrag kommer att hållas av personer från Debian på ämnen från att underhålla flera Debianmaskiner med cfengine, använda apt-cacher, linda och oövervakade installationer med FAI till att använda IPv6 och Hamradio med Debian.
22-24 januari: Linuxworld Conference and Expo, New York, USA
Debianprojektet kommer närvara med monter nummer 17 i .org-paviljongen. Ytterligare personer från Debian kommer att finnas i monter nummer 18 för Japan Linux Association. Det kommer finnas Debian/sh-maskiner där, inklusive HP690 och Dreamcast.
23-26 januari: Hamburgs datordagar, Hamburg, Tyskland
Debianprojektet har getts möjlighet att tillhandahålla en monter som en del av monter 244 (NMMN) och medlemmar av Debianprojektet kommer även hålla föredrag om Debians utvecklingsmodell, demonstrera installationen och rapportera om fri programvara på mobila enheter.

Vi inbjuder alla intresserade i respektive område att delta på dessa evenemang, möta Debianutvecklare och -användare, utbyta GnuPG-fingeravtryck, diskutera olika ämnen om Debian och fri programvara, och i övrigt delta i vår pulserande miljö.