Debian a les solucions Linux i FOSDEM

27 de gener de 2003

Dos exposicions i conferències que tracten sobre Programari Lliure i GNU/Linux tindran lloc durant els següents dies. Se li ha ofert de participar al projecte Debian a totes dues.

Del 4 al 6 de febrer: Solutions Linux 2003 / Linux Expo France, Paris, França
El projecte Debian hi mantindrà un estand, es tracta de l'esdeveniment de Programari Lliure més gran de França. Serà compartit entre els desenvolupadors francessos i belgues.
Dies 8 i 9 de febrer: Free and Open Source Software Developers' Meeting, Bruseles, Bèlgica
FOSDEM és una reunió no comercial per a desenvolupadors de Programari Lliure organitzada per membres de la comunitat. S'espera que hi hagin oradors de renom de tot el món. Raphaël Hertzog hi serà present per a presentar els objectius i actual estatus de Debian-Edu. A més, en Martin Michlmayr donarà una xerrada sobre com adaptar Debian a un ús encastat.

Convidem a tota la gent interessada en aquesta àrea a que assisteixi a aquestes conferències, es trobin amb desenvolupadors i usuaris de Debian, canviïn firmes digitals GnuPG, discuteixin diversos temes sobre Debian i el Programari Lliure, així com tanmateix participin a la nostra vibrant comunitat.