Debian Project aanwezig op verschillende Europese evenementen

24 februari 2003

Enkele tentoonstellingen en conferenties over vrije software en GNU/Linux vinden in de komende paar dagen plaats. Het Debian project is uitgenodigd om aan deze deel te nemen en willen deze dan ook aankondigen.

1 Maart: LinuxForum 2003, Kopenhagen, Denenmarken

Het Debian project heeft een stand en zal de Debian distributie demonstreren aan bezoekers. Peter Makholm en Rune Broberg bemannen de stand.

1-2 Maart: 1ste Wilhelmshavener Linux Informatie Dagen, Wilhelmshaven, Duitsland

Alexander Wirt geeft een lezing over de voordelen van het gebruik van Debian GNU/Linux. Enkele lezingen zullen via het internet uitgezonden worden op de 5de Chemnitzer Linux-Dag.

1-2 Maart: 5de Chemnitzer Linux-Dag, Chemnitz, Duitsland

Het Debian project heeft hier een stand bemand door Michael Bramer, Andreas Tille en Andreas Müller. Michael Bramer zal ook een workshop geven over het beheren van Debian pakketten en en lezing geven over het Debian Description Translation project. Daarnaast zal Andreas Tille een lezing geven over Debian-Med.

We willen alle geïnteresseerden in de omgeving uitnodigen deze conferenties te bezoeken, Debian-ontwikkelaars en -gebruikers te spreken, GnuPG fingerprints uit te wisseleen, te discussieren over verschillende onderwerpen over Debian en vrije software, of op andere manieren deel te nemen aan onze enthousiaste gemeenschap.