El Projecte Debian en el CeBIT i OOoCon

14 de març de 2003

Durant els següents dies tindran lloc dues exposicions i conferències que tracten sobre Programari Lliure i GNU/Linux. Se li ha ofert de participar al projecte Debian de diverses maneres.

Del 12 al 19 de març: CeBIT 2003, Hannover, Alemanya

Al CeBIT d'aquest any, una de les exposicions d'ordinadors de tot el món, el projecte Debian s'encarregarà de part de l'estand de Linuxland (sala 6, estand A52/182).

Una trobada general de Debian que tindrà lloc cada dia des de les 14:00 a les 14:30 a l'estand Linuxland. La gent interessada en el CeBIT s'hi pot aturar una estona per a parlar o signar claus.

En Frank Ronneburg donarà una xerrada el dilluns 17 de març, tractarà sobre l'ús de Debian GNU/Linux en entorns empresarials.

Addicionalment, l'equip KDE està organitzant una sessió de signat de claus per al diumenge 16 de març, a les 14:00 dins del Linux Park (sala 6, estand A53/068).

Dies 20 i 21 de març: OpenOffice.org Conference, Hamburg, Alemanya

Aquesta serà la primera conferència pública sobre OpenOffice.org. Hi participaran diversos oradors d'alt nivell d'entre la comunitat de desenvolupadors, polítics europeus i del moviment del Codi Font Obert. L'equip OpenOffice.org de Debian també assistirà a la conferència i el dijous per la nit en Chris Halls donarà una introducció al procés de contrucció dels paquets OpenOffice.org per a Debian.

Convidem a tota la gent interessada en aquesta àrea a que assisteixi a aquestes conferències, es trobin amb desenvolupadors i usuaris de Debian, canviïn firmes digitals GnuPG, discuteixin diversos temes sobre Debian i el Programari Lliure, així com tanmateix participin a la nostra vibrant comunitat.