Debian Project aanwezig op CeBIT en OOoCon

14 maart 2003

Twee conferenties over Vrije Software en GNU/Linux vinden in de komende dage plaats. Het Debian Project is uitgenodigd om op verschillende wijze deel te nemen.

12 - 19 Maart: CeBIT 2003, Hannover, Duitsland

Op dit jaar's CeBIT, een van de meeste belangrijke computerbeurzen, zal het Debian Project een stand delen van Linuxland (hall 6, stand A52/182).

Elke dat zal een algemene Debian-bijeenkomst plaatsvinden tussen 14:00 en 14:30 bij de Linuxland-stand. Geïnteresseerden bezoekers van de CeDIT kunnen langskomen om te praten of PKI-sleutel te laten tekenen.

Frank Ronneburg zal op Maandag 17 Maart een presentatie geven over het gebruik van GNU/Linux in een bedrijfsomgeving.

Ook is het KDE-team aanwezig om een keysigning-sessie te geven op Zondag 16 Maart om 14:00 in het 'Linux Park' (hall 6, stand A53/068).

20 - 21 Maart: OpenOffice.org Conference, Hamburg, Duitsland

Dit is de eerste publieke conferentie over OpenOffice.org. Verschillende high-profile sprekers uit de ontwikkelaarsgemeenschap, de EU-politiek, en de OpenSource-beweging zullen hieraan deelnemen. Het Debian OpenOffice.org-team zal ook aanwezig zijn op deze conferentie en Chris Halls zal donderdagmiddag een introductie geven over de manier waarop de Debian pakketten voor OpenOffice.org gemaakt worden.

We nodigen alle geïntereseerden uit de omgeving uit deze conferenties te bezoeken, Debian-ontwikkelaars en -gebruikers te spreken, GnuPG-fingerprints uit te wisseleen, te discussieren over verschillende onderwerpen over Debian en Vrije Software, of op andere manieren deel te nemen aan onze enthousiaste gemeenschap.