Debian Project aanwezig op conferenties in Italië en Oostenrijk

5 mei 2003

Twee conferenties over Vrije Software en GNU/Linux vinden in de komende dage plaats. Het Debian Project is uitgenodigd om op verschillende wijze deel te nemen.

9 - 10 Mei: IFIT 2003, Innsbruck, Oostenrijk

Het Debian Project zal een stand beheren in de informatieruimte. Martin 'Joey' Schulze zal bovendien twee presentaties geven over "decentrale softwareontwikkeling met Debian als voorbeeld" en "de toekomst van vrije IT in de samenleving". Daniel 'con-fuse' K. Gebhart organiseert tenslotte een keysigning-bijeenkomst direct nu de presentatie over GnuPG door Martin 'maxx' Würtele.

9 - 11 Mei: Webb.it 2003, Padova, Italië

Debian zal aanwezig zijn met een stand in de Vrije Software sectie. Bovendien zullen er Debian-ontwikkelaars en -gebruikers aanwezig zijn om bezoekers te helpen met het installeren van Debian GNU/Linux op hun eigen machine.

We nodigen alle geïntereseerden uit de omgeving uit deze conferenties te bezoeken, Debian-ontwikkelaars en -gebruikers te spreken, GnuPG-fingerprints uit te wisseleen, te discussieren over verschillende onderwerpen over Debian en Vrije Software, of op andere manieren deel te nemen aan onze enthousiaste gemeenschap.