Debianprojektet på flera mässor i Europa

5 oktober 2003

Fyra mässor och konferenser om fri programvara och GNU/Linux kommer att äga rum under de kommande dagarna.

7-8 oktober: Opensaar, Saarbrücken, Tyskland

Marko Jung kommer hålla ett föredrag om e-posttjänster på Debian GNU/Linux vid denna lokala konferens om öppen källkod i Saarland, vars fokus är på samarbete med lokala företag.

8-9 oktober: Linux Expo UK, London, Storbritannien

Debian kommer närvara vid detta forum för alla som är involverade i revolutionen inom öppen källkod i Storbritannien med en monter inom ”.Org”-avdelningen.

11 oktober: Practical Linux, Gießen, Tyskland

Debianprojektet kommer närvara men en monter vid denna konferens som organiseras av den lokala GNU/Linux-användargruppen där Alexander Schmehl kommer hålla ett föredrag om att installera Debian och hålla ett seminarium om APT-verktyg.

14-16 oktober: Linux Kongress, Saarbrücken, Tyskland

Thomas Lange kommer hålla ett seminarium om att bygga ett Beowulfkluster på Linux Kongress, som är en av de äldsta och mest inflytelserika Linuxkonferenserna. Inriktningen är mycket teknisk och kretsar kring kärnan och centrala aspekter av systemet.

Vi inbjuder alla intresserade i respektive område att delta på dessa evenemang, möta Debianutvecklare och -användare, utbyta GnuPG-fingeravtryck, diskutera olika ämnen om Debian och fri programvara, och i övrigt delta i vår pulserande miljö.