Påmindelse om tilmelding til DebConf10

24. marts 2010

Man kan fortsat tilmelde sig DebConf10. Tirsdag den 15. april er den tidlige tilmeldingsdealine. Tilmeldinger efter denne dato er ikke berettigede til sponseret mad, ophold eller rejse.

For at tilmelde sig, skal man følgende en af følgende procedurer:

Efter at have logget på

Efter at være logget på, udfyldes som minimum fanebladene General, Contact og Travelt, som er tilgængelige via knappen Registration details i bjælken til venstre på siden. Vær især opmærksom på rammerne DebConf og DebCamp på fanen General. Du skal som minimum sætte kryds i I want to attend this conference eller er din tilmelding ikke gyldig.

Til brugere der har en konto fra tidligere år: Vi har gjort vores bedste for at undgå, at du skal indtaste alle dine personlige oplysninger igen, så du kan nøjes med de konferencespecifikke ændringer. Men undersøg omhyggeligt oplysningerne fra din tidligere tilmelding stadig er gyldige, og opdater dem hvis det er nødvendigt.

Efter at have foretaget ændringer i konferencehåndteringsystemet skal siden genopfriskes fra serveren, at sikre at alle ændringer er registreret korrekt – nogle få deltagere har haft problemer med at visse webbrowsere ikke uploader de indtastede data.

Flere oplysninger

DebConf10's primære websted: https://debconf10.debconf.org/
Oprindelig tilmeldelsesannoncering: https://debconf10.debconf.org/register.xhtml
Call for Papers: https://debconf10.debconf.org/cfp.xhtml

Om DebConf

DebConf er Debian-projektets udviklerkonference. Ud over et fuldt program med tekniske, sociale og retningslinjeforedrag, giver DebConf også muligt for at udviklere, bidragydere og andre interesserede kan mødes personligt og arbejde tættere sammen. Konferencen har fundet sted siden år 2000 i så forskellige steder som Canada, Finland, Mexico, Skotland og Argentina.

DebConf10 finder sted i New York City fra søndag den 1. august til lørdag den 7. august, begge dage inklusive.

Før DebConf finder DebCamp sted, fra søndag den 25. juli til lørdag den 31. juli, begge dage inklusive. DebCamp er en mindre, knap så formel begivenhed beregnet til gruppearbejde på Debian-projekter.

Hvis du er interesseret i at hjælpe til som frivillig under DebConf, så kontakt debconf-team@lists.debconf.org (på engelsk).

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i at sponsere DebConf ved at bidrage med penge eller udlån af udstyr, så kontakt sponseringsholdet på sponsors@debconf.org (på engelsk).

Flere oplysninger om DebConf10 finder man på konferencewebstedet: https://debconf10.debconf.org/

Om Debian

Debian-projektet er en organisation af fri software-udviklere som frivilligt bidrager med tid og kræfter, til at fremstille et fremragende frit styresystem, som fungerer på tværs af platforme. Flere oplysninger om Debian er tilgængelige på https://www.debian.org/.

Om New York City

New York City er USA's befolkningsmæssigt største by. Den dækker fem counties og er hovedby i storbyområdet New York, et af de befolkningsrigeste i verden. Som en førende global by, er New York et centrum for verdens handel, finans, kultur, mode, underholdning og internationale anliggender.

For flere oplysninger se https://da.wikipedia.org/wiki/New_York_City