Wheezy grafiktävling: förslag önskas

13 februari 2012

En viktig del av alla operativsystem, är dess utseende och känsla. Debian är inget undantag. Om du någonsin har velat påverka utseendet och känslan i ett operativsystem så är detta din chans. Debianprojektet söker efter bidragslämnare för design av grafik till nästa utgåva av det Universella operativsystemt, med namnet Wheezy.

Om du skulle vilja engagera dig i detta, besök wikisidan för att börja. Du kommer att se vad kraven är på grafikbidrag, och även ett formulär för att skicka in dina bidrag till Debian. Om du har några frågor kan du skicka dessa till sändlistan debian-desktop.

Tack, vi ser fram emot att se ditt arbete!

Om Debian

Debianprojektet grundades 1993 av Ian Murdock med målsättningen att vara ett i sanning fritt gemenskapsprojekt. Sedan dess har projektet vuxit till att vara ett av världens största och mest inflytelserika öppenkällkodsprojekten. Tusentals frivilliga från hela världen jobbar tillsammans för att skapa och underhålla Debianmjukvara. Tillgängligt i 70 språk, och med stöd för en stor mängd datortyper, kallar sig Debian det universella operativsystemet.

Kontaktinformation

För mer information, besök vänligen Debians webbplats på https://www.debian.org/ eller skicka e-post (på engelska) till <press@debian.org>.