Registration öppen för DebConf12

12 april 2012

Debianprojektet tillkännager stolt att registrering nu är öppen för DebConf12, som kommer att äga rum i Managua, Nicaragua, från Söndagen 8 Juli till Lördag 14 Juli 2012. Konferensen kommer att föregås som vanligt av en veckas DebCamp, från Söndag 1 Juli till Lördag 7 Juli.

Som tidigare år finns tre olika registreringsalternativ tillgängliga: Sponsrad, Professionell, och Corporate. Genom Sponsrad-kategorin har Debianprojektet som avsikt att hjälpa en del personer som inte har möjlighet att betala för sitt eget resande till DebConf. Corporate-kategorin, med en registreringsavgift på 1300 USD (1000 EUR) är tänkt för dem som besöker DebConf som representanter för företag. Professionell-kategorin, med en registreringsavgift på 650 USD (500 EUR) är tänkt för alla individer eller företag som vill hjälpa konferensen genom att betala de direkta kostnader som deras närvaro innebär.

Det kommer endast att vara möjligt att ansöka för mat och husrumsbidrag och/eller resebidrag till 15 Maj. För mer detaljer rörande hur man registrerar sig, vänligen se det separata tillkännagivandet från DebConf-gruppen.

Flygrabatt

DebConf-gruppen har arrangerat en flygrabatt för deltagarna med SkyTeam genom deras program Global Meetings. Rabatten finns tillgänglig på de flesta SkyTeam-flygningar från 26 Juni till 20 Juli till och från Managua, Nicaragua, flygplats (MGA) med syfte att besöka DebConf12. För att se vad SkyTeam Global Meetings kan erbjuda för dina resebehov rörande DebConf12, besök http://www.skyteam.com/GlobalMeetings och mata in Evenemangs-ID 2254S.

Kallelse efter artiklar

Debian efterfrågar förslag på föredrag, presentationer, diskussionssessioner och tutorials för dess DebConf12-konferens. Bidrag är inte begränsade till traditionella föredrag: du kan föreslå en performance, konstinstallation, debatt, eller vad som helst annat. Officiella inlagor kommer att accepteras tills 1 Juni 2012, 23:59 UTC.
Detta år kommer vi fortsätta att organisera vissa föreläsningar i tematiska spår. Om du har ett förslag för ett DebConf-spår, vänligen kontakta debconf-team@lists.debconf.org. Tidigare exempel innefattar Debian Science, Debian Infrastruktur, och Gemenskapssamarbete. Om du vill bli en samordnare för att spår, vänligen anmäl dig på tidigare nämnd lista. Detaljerad information om hur du skickar in ett evenemang finns tillgänglig i e-meddelandet från DebConf-gruppen.

Om DebConf

DebConf är Debianprojektets utvecklarkonferens. Utöver ett fullt schema med tekniska, sociala och policyföreläsningar, ger DebConf en möjlighet för utvecklare, bidragslämnare och andra intresserade att mötas personligen och arbeta tillsammans närmare. Det har ägt rum årligen sedan 2000 på olika platser över världen. Om du är intresserad av att hjälpa till genom att jobba som frivillig under DebConf, vänligen ta kontakt med debconf-team@lists.debconf.org
Om du eller ditt företag är intresserade av att sponsra DebConf genom att donera pengar eller låna utrustning, vänligen kontakta sponsorgruppen på sponsors@debconf.org.
Mer information om DebConf kan du hitta på konferenswebbplatsen.

Om Debian

Debianprojektet grundades 1993 av Ian Murdock med målsättningen att vara ett i sanning fritt gemenskapsprojekt. Sedan dess har projektet vuxit till att vara ett av världens största och mest inflytelserika öppenkällkodsprojekten. Tusentals frivilliga från hela världen jobbar tillsammans för att skapa och underhålla Debianmjukvara. Tillgängligt i 70 språk, och med stöd för en stor mängd datortyper, kallar sig Debian det universella operativsystemet.

Kontaktinformation

För mer information, besök vänligen Debians webbplats på https://www.debian.org/ eller skicka e-post (på engelska) till <press@debian.org>.