Hjælp os med at udgive Wheezy: Deltag i vores BSP-marathon

10. november 2012

Debian-projektet er glad for at kunne annoncere, at i løbet af de næste få uger, vil der finde fejludryddelsesfester (BSP'er) sted i flere lande. Hovedformålet med en fejludryddelsesfest er at undersøge og rette fejl, men det er også en lejlighed for brugere, der ikke er så øvede i at bruge fejlsporingssystemet, til at gøre andre bidrag til Debian-projektet, så som oversættelse af pakkebeskrivelser eller forbedring af wikien. Debian-udviklere vil være til stede for at hjælpe bidragydere med at forstå hvordan projektet fungere og for at hjælpe med at få rettelser ind i Debian.

Her følger en liste over kommende fejludryddelsesfester; glem ikke jævnligt at besøge vores begivenhedsside for at finde flere.

Ønsker man at organisere en BSP, kan man finde alle nødvendige oplysninger derom på wikisiden. Debian-projektet inviterer alle brugere og bidragydere til at deltage i disse begivenheder og gøre Wheezy klar til en hurtigere udgivelse!

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.