Eaton donerar hårdvara till Debians infrastruktur

21 mars 2013

Eaton, global ledare inom elektriska produkter och teknik, och Debianpartner sedan länge, har donerat flera högkapacitets UPSer (Uninterruptible Power Supplies) och intelligenta PDUer (Power Distribution Units) för Debians centrala infrastruktur i Darmstadt, Tyskland och Wien, Österrike.

Vi på Eaton tror starkt på och stödjer principen att mjukvara bör vara fri och ha öppen källkod. Vi har även upptäckt att även våra kunder blir mer och mer intresserade av att arbeta med Linux och annan öppen programvara. säger Arnaud Quette, Eaton Opensource Solutions och Debianutvecklare.

De flesta maskiner som agerar porteringsvärd eller automatisk byggmiljö är inte utrustade med fjärrhanteringsåtkomst eller fjärrströmkontroll. Eatons donation ger oss denna möjlighet, och ökar avsevärt vår möjlighet att hantera vår infrastruktur effektivt och ändamålsenligt, utan att behöva störa personalen hos våra hostingpartners. Vi är mycket tacksamma för denna generösa donation. sa Martin Zobel-Helas, medlem av gruppen Debian Systemadministratörer.

Om Eaton

Eaton är ett företag med bred verksamhet inom energihantering som tillhandahåller energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk energi. Eaton har ungefär 103000 anställda och säljer produkter till kunder i mer än 175 länder. För mer information, besök www.eaton.com.

Om Debian

Debianprojektet är en sammanslutning av utvecklare av Fri mjukvara som donerar sin tid och kraft till att skapa ett helt fritt operativsystem som kallas Debian.

Kontaktinformation

För mer information, vänligen besök Debians webbplats på https://www.debian.org eller skicka ett mail till <press@debian.org>.