Debian 12.4 gaat Debian 12.3 vervangen

10 december 2023

Het releaseteam werd tijdens de releasecyclus geïnformeerd over de mogelijkheid dat met linux-image-6.1.0-14* het bestandssysteem beschadigd wordt.

Toen we eenmaal op de hoogte waren van het probleem, hebben we onmiddellijk maatregelen genomen om de release van Debian 12.3 stop te zetten. Er zijn verschillende aankondigingen verzonden naar mailinglijsten en sociale-mediakanalen waarin we gebruikers adviseerden voorzichtig te zijn met upgrades terwijl we werkten aan het aanpakken en oplossen van de problemen.

Het spiegelservernetwerk is volledig bijgewerkt om de veranderingen in Debian 12.4 weer te geven, die we nu met trots voorstellen.

Dank aan iedereen,

Het Debian-project

Over Debian

Het Debian-project is een samenwerkingsverband van ontwikkelaars van vrije software die vrijwillig tijd en moeite steken in het produceren van het volledig vrije besturingssysteem Debian.

Contactinformatie

Ga voor verdere informatie naar de webpagina's van Debian op https://www.debian.org/, stuur een e-mail naar <press@debian.org>, of neem contact met het release-team voor de stabiele release op <debian-release@lists.debian.org>.