credativ Group

credativ is een onafhankelijk advies- en dienstverleningsbedrijf dat sinds 1999 allesomvattende diensten en technische ondersteuning biedt voor het invoeren en aanwenden van opensourcesoftware in bedrijfstoepassingen. Ons Opensourceondersteuningscentrum is permanent beschikbaar, 365 dagen per jaar en de klok rond. Met ons ruim team van opensourcespecialisten zijn we een van de leidinggevende onafhankelijke bedrijven voor opensourceondersteuning. Veel van onze ingenieurs zijn Debian-ontwikkelaars of dragen over de hele wereld actief bij aan projecten voor vrije software. Wij hebben ervaring in zowel grootschalige projecten als nichetoepassingen.

Wij ondersteunen alle grote projecten en Linuxdistributies en bieden een breed scala aan diensten, waaronder consultancy, het overnemen van uitbestede activiteiten, gehomologeerde trainingen en gepersonaliseerde ondersteuning.

Bezoek http://www.credativ.com voor meer informatie over onze diensten en onze lokale filialen in de Verenigde Staten, Duitsland, Nederland en India.