Starnix Inc.

Starnix är ett teknologiskt företag som grundades 1998, med fokus på Linux och Öppen källkod. Från att utbilda i kurser i versionhanteringsmjukvara på Research in Motion till utveckling av grafikkortsdrivrutiner för AMD/ATI, har Starnix ett track record i att leverera exceptionella tjänster och kostnadseffektiva genom att utnyttja teknologier som baseras på öppen källkod.

Sådana insparningar går vidare i deras produktlinje, en uppsättning med Linux-baserade servrar inklusive Brandvägg/VPN, databas, nätverkskopplad lagring, backup och tunna klienter. Dessa produkter stöds och underhålls av Starnix managed services.

Starnix fortsätter att signifikativt sänka IT-kostnader för företag medan de på samma gång ökar systemsäkerhet och flexibilitet. Många av nordamerikas industriella ledare så som Clover Leaf Seafoods, Expedia, Indigo Books och Konica Minolta har uppfattat fördelarna med öppen källkodsteknologier genom att dra fördel av Starnix produkter och tjänster genom företagets 14-åriga historik.