Debian-Accessibility

Projektbeskrivelse

Debian-Accessibility (Debian-tilgængelighed) er et internt projekt med det formål at udvikle Debian til at blive et styresystem der er særligt velegnet til de krav handicappede stiller. Målet med Debian-Accessibility er et komplet, tilgængeligt system der tilbyder handicappede brugere den størst mulige uafhængighed og er baseret fuldstændigt på fri software.

Vi forestiller os at Debian-Accessibility vil forbedre eksisterende pakker ved at stiller rettelser til rådighed som løser problemer der er meget specifikke for bestemte brugergrupper eller gennemføre tilgængelighedsprøver og stille ændringsforslag til rådighed baseret på resultaterne.

Postliste

Postlisten debian-accessibility er det vigtigste kommunikationssted for Debian-Accessibility-projektet. Den fungerer som et forum for potentielle, såvel som eksisterende, brugere af Debian-systemet som har særlige behov. Desuden anvendes den til at koordinere udviklingsarbejdet i forbindelse med forskellige tilgængelighedsemner. Du kan tegne eller ophæve abonnement på listen ved at anvende listens webside og også læse i listens arkiv.

Relevante programmer

Det første forsøg på at opdele programmerne i kategorier er måske ikke det bedste. Send alle foreslag til forbedringer til postlisten eller til Mario Lang.

Projektmål

Hvordan kan jeg hjælpe til?

Links