Advarsel! Denne oversættelse er for gammel, benyt venligst originalen.

Debian som desktop

Det universelle styresystem som din desktop

Debian Desktop-underprojektet er en gruppe af frivillige som ønsker at fremstille det bedst mulige styrestystem til brug som arbejdsmaskine i hjem og virksomheder. Vores motto er Software som bare virker. Kort fortalt er vores mål at gøre Debian, GNU og Linux anvendelig blandt almindelige brugere. Debian Desktop

Vore principper

Hvordan du kan hjælpe til

De vigtigste dele af et Debian-underprojekt er ikke postlister, websider, eller arkivplads til pakker. Det vigtigste er motiverede deltagere som kan få sat skub i tingene. Du behøver ikke at være officiel udvikler, for at begynde at fremstille pakker og rettelser. Debian Desktops kernegruppe vil sørge for at dit arbejde blive integreret. Her er derfor nogle ting du kan gøre:

Wiki

Vi har nogle artikler på vores wiki, og vores udgangspunkt der er: DebianDesktop. Nogle Debian Desktop-wikiartikler er forældede.

Postliste

Projektet diskuteres på postlisten debian-desktop.

IRC-kanal

Vi opfordrer alle (Debian-udviklere eller ej) som er interesserede i Debian Desktop, til at slutte sig til kanalen #debian-desktop på OFTC IRC (irc.debian.org).

Hvem er involveret?

Alle der har lyst til at deltage er velkomne. Faktisk er alle i grupperne pkg-gnome, pkg-kde og pkg-xfce indirekte involveret. Dem der har tegnet abonnement på postlisten debian-desktop er aktive bidragydere. Grupperne Debian-installer og tasksel er også vigtige for vores mål.

Denne webside vedligeholdes af Gustavo Franco. Forhenværende vedligeholdere er Martin Loschwitz og Colin Walters.