Udgivelseskandidat 3 af Debian-Installer

23. marts 2005

Debian Installer-holdet er stolte over at kunne annoncee den tredje udgivelseskandidat af Debian Installer til Debian GNU/Linux Sarge. Vi er så glade for vores arbejde, at vi ikke kunne lade være med at opdatere installeringsprogrammet en gang mere inden den officielle udgivelse af Debian 3.1.

Den største ændring i denne udgave, er at alle kerneversioner, som indeholder sikkerhedsrettelser, er blevet opdateret. Brugere af arkitekturen hppa skal desuden bemærke at kerne 2.6 nu anvendes som standard og at kerne 2.4 ikke længere er tilgængelig til hppa.

Til glæde for brugere af Microsofts styresystemer, anvender vi nu en ny version af parted i denne udgave af installeringsprogrammet, hvilket i langt højere grad skulle gøre det muligt at bibebolde Windows-styresystemet startbart når der partitioneres til Debian.

Naturligvis indeholder denne udgivelse også tre måneders forbedringer til programmerne i Debian "sarge".

De sidste par måneder har vi også rettet alle de kendte fejl i rc2, foruden mange andre fejl, finpudset dokumentationen og generelt gjort denne version af Debian Installer, til den hidtil smarteste udgave. Kom og hent den!

Installerings-cd'er, andre medier og alt andet du kunne tænkes at få brug for er tilgængeligt fra vores websted.