Hoek voor nieuwe leden ] [ Checklist voor kandidaten ] [ Stap 1 ] [ Stap 2 ] [ Stap 3 ] [ Stap 4 ] [ Stap 5 ] [ Stap 6 ] [ Stap 7 ]

De informatie op deze pagina, hoewel openbaar, zal voornamelijk van belang zijn voor toekomstige Debian-ontwikkelaars.

Stap 4: Taken en Vaardigheden

De meeste huidige leden van het Debian Project onderhouden één of meer pakketten voor de distributie. Er zijn echter veel andere taken die gedaan moeten worden die geen betrekking hebben op pakketbeheer.

De kandidatuurbeheerder (Application Manager - AM) zal samen met de kandidaat bepalen welke taken de kandidaat als vrijwilliger zal uitvoeren. Daarna zal de kandidaat zijn vaardigheden op dit gebied moeten aantonen.

De volgende taken zijn voor de hand liggende voorbeelden van de verschillende taken die beschikbaar zijn voor de kandidaat, maar zij omvatten niet noodzakelijk alles wat een kandidaat interessant en productief kan vinden voor de groep. Aanvullende taken kunnen worden vastgesteld door het AM en de kandidaat.

Enkele voorbeelden van taken zijn:

De kandidaat en de kandidatuurbeheerder kunnen alternatieve demonstratietaken uitwerken. Dergelijke alternatieve taken moeten uitgewerkt worden in coördinatie met de frontdesk en de accountbeheerder van Debian.


Hoek voor nieuwe leden ] [ Checklist voor kandidaten ] [ Stap 1 ] [ Stap 2 ] [ Stap 3 ] [ Stap 4 ] [ Stap 5 ] [ Stap 6 ] [ Stap 7 ]