Hoek voor nieuwe leden ] [ Checklist voor kandidaten ] [ Stap 1 ] [ Stap 2 ] [ Stap 3 ] [ Stap 4 ] [ Stap 5 ] [ Stap 6 ] [ Stap 7 ]

De informatie op deze pagina, hoewel openbaar, zal voornamelijk van belang zijn voor toekomstige Debian-ontwikkelaars.

Step 7: Controle door de Debian Accountbeheerder en het creëren van een account

De Debian Accountbeheerder moet de uiteindelijke beslissing nemen over het aanmaken van een account. Als er grote problemen in de aanvraag worden gevonden, wordt deze direct afgewezen of teruggestuurd naar de Frontdesk, die beslist hoe de aanvraag moet worden voltooid..

Er zijn enkele problemen die altijd leiden tot een afwijzing:

Wanneer de Accountbeheerders van Debian tevreden zijn met de volledige aanvraag, vragen ze de Debian sleutelbosbeheerders om de sleutel van de kandidaat toe te voegen, en de Debian systeembeheerders om de nodige accounts voor de kandidaat aan te maken en de kandidaat in te schrijven op de mailinglijst debian-private.

Zodra alle laatste details van het lidmaatschap zijn afgewerkt door de Accountbeheerders van Debian, zullen de kandidaat, zijn kandidatuurbeheerder en de mailinglijst debian-project op de hoogte worden gebracht.


Hoek voor nieuwe leden ] [ Checklist voor kandidaten ] [ Stap 1 ] [ Stap 2 ] [ Stap 3 ] [ Stap 4 ] [ Stap 5 ] [ Stap 6 ] [ Stap 7 ]