Bemærk: Originalen er nyere end denne oversættelse.

Pakker

Indledende bemærkninger

Alle pakker indeholdt i Debians officielle distributioner er frie jævnfør Debians fri software-retningslinier. Dette sikrer den fri anvendelse og videredistribution af pakkerne og deres komplette kildekode. Sektionen main i Debian-arkivet er Debians officielle distribution.

Som en service for vore brugere stiller vi desuden pakker til rådighed i separate sektioner. Disse pakker kan ikke indgå i main-distributionen på grund af enten en restriktiv licens eller juridiske problemer. Disse sektioner indeholder:

Contrib
Pakkerne i dette område er givet en fri licens af ophavsrettens indehaver, men er afhængige af andre programmer, som ikke er frie.
Non-Free
Pakkerne i dette område har nogle besværlige licensbetingelser, der begrænser brugen eller videreformidlingen af programmerne.

Bemærk at nogle pakker kan være i flere distributioner, men med forkellige versionsnumre.


Se pakkelister

Se pakkerne i stable-distributionen

Den stabile distribution (stable) er den seneste officielle udgivelse af Debian-distributionen. Dette er stabile og testede programmer, som kun ændres hvis alvorlige sikkerheds- og brugbarhedsrettelse tilføjes.

Se siderne vedrørende den stabile udgivelse for flere oplysninger.

Se pakkerne i testing-distributionen

Test-distributionen (testing) indeholder pakker som det er meningen skal udgøre en del af den næste stabile distribution. En pakke skal opfylde strenge krav før den kan blive flyttet fra den ustabile distribution (unstable) til test-distributionen. Bemærk at testing ikke bliver opdateret jævnligt af sikkerhedsteamet.

Se siderne vedrørende test-distribution for flere oplysninger.

Se pakkerne i unstable-distributionen

Den ustabile distribution (unstable) indholder de nyeste pakker i Debian. Når en pakke opfylder vores kriterier for pakkers stabilitet og kvalitet, vil den blive tilføjet test-distributionen. unstable understøttes heller ikke af sikkerhedsteamet.

Pakkerne i de ustabile områder er kun testet en smule og kan indeholde så alvorlige problemer, at det vil påvirke dit systems stabilitet. Kun erfarne brugere bør overveje at bruge denne distribution.

Se siderne om den ustabile distribution for flere oplysninger.


Søg i pakkekartoteket

Søg efter:   

Der er genveje til nogle søgninger:


Søg i pakkers indhold

Denne søgemaskine giver dig mulighed for at gennemsøge indholdet af Debians distributioner, efter alle filer (eller blot dele af filnavne) som indgår i pakker.

Vis:


Der er også en genvej: