Debian på portugisisk

Denne side indeholder specifikke oplysninger om vores oversættelsesarbejde, som er et forsøg på at gøre Debian tilgængelig på portugisisk. Vores hold består kun af brasilianere, og derfor er oversættelsen meget domineret af brasiliansk-portugisisk. Holdet, der er dannet af både Debian-udviklere og brugere, er samlet i et projekt kaldet Debian Brasil.

For at få at vide hvordan du tegner abonnement på postlisterne for portugisisk-talende brugere, besøg vores afsnit om lister og IRC på Debian Brasil-siden.

For adgang til dokumentation på portugisisk, så som installationshåndbøger oversat eller forfattet af holdmedlemmer, besøg dokumentationsafsnittet på Debian Brasil-siden.

For seneste nyt om Debian-verdenen på portugisisk, besøg sidens nyhedsafsnit.

Besøg afsnittet Debian-brugergrupper, for at lære om Debian-brugergrupper i Brasilien og de aktivitet, der står for.

Hvis du virkelig ønsker at hjælpe til med at udvikle Debian endnu mere, så læs om nogle muligheder i afsnittet om hvordan man hjælper eller send en mail (på portugisisk).

Selvom vi har Brasil i projektnavnet, har vi adskillige venner fra Portugal på vores postliste og IRC-kanal, og alle portugisisktalende brugere, som har lyst til at slutte sig til os, er velkomne.

Tak!