Debian på portugisiska

Denna sida ger dig specifik information om vårt översättningsprojekt, ett försök att få Debian på portugisiska. Vårt översättarlag består endast av brasilianer, och därför dominerar brasiliansk portugisiska dessa sidor. Detta lag, som består både av Debianutvecklare och användare, samlas i ett projekt vid namn Debian Brasil.

För information om hur du prenumererar på sändlistorna för portugisisktalande användare, såväl som instruktioner för att besöka vår irc-kanal, se listavdelningen och IRC-delarna av Debian Brasil-sidorna.

För att få tillgång till dokumentation på portugisiska, inklusive installationsmanualen och en steg-för-steg-guide till dselect och apt, se dokumentationsdelen av Debian Brasil sidorna.

För att läsa de senaste nyheterna i Debianvärlden på portugisiska, se nyhetsdelen av sidorna.

För få ytterligare information om Debians användargrupper i Brasilien, och aktiviteterna som de har genomfört, besök Debians användargrupper-delen av sidan.

Om du verkligen vill hjälpa till att vidareutveckla Debian, läs om några sätt att göra det i sektionen Hur man hjälper till eller skicka ett meddelande.

Trots att vi har "Brasil" i vårt projektnamn har vi flera vänner från Portugal på våra sändlistor och irc-kanaler, och alla portugisisktalande användare som är villiga att gå med oss är välkomna att göra så.

Tack!

Debian-BR-teamet <debian-br-geral@alioth-lists.debian.net>