Russisktalende Debian-fællesskab

Denne sider omhandler alt med russisk relevans i Debian. Hvis du mener, at der mangler nogle oplysninger, så giv besked til det russiske lokaltilpasningshold.

Brugergrupper

Den russiske Debian-brugergruppes primære mødested er på postlisten debian-russian samt på IRC-kanalen #debian-russian på irc.debian.org. Ønsker du at stille spørgsmål om Debian eller Linux generelt (spørgsmål om Debian foretrækkes dog), kan det gøre der. Skriv ikke på russisk til debian-user-listen og andre af Debians ikke-russisksprogede lister. Sandsynligvis vil du ikke modtage det forventede svar. Kun to af Debians postlister er russisksprogede: debian-russian og debian-l10n-russian.

Lokaltilpasningshold

Lokaltilpasningsholdet står for lokaltilpasningen af software indeholdt i Debian. Dets primære postliste er debian-l10n-russian.

Dokumentation oversat til russisk

Her opremses Debian-dokumenter, som er oversat til russisk. Hvis du har kendskab til oversættelser, som ikke er anført her, så giv besked på postlisten debian-l10n-russian.

Forældet dokumentation oversat til russisk

Her opremses forældede Debian-dokumenter, som er oversat til russisk. Hvis du har kendskab til oversættelser, som ikke er anført her, så giv besked på postlisten debian-l10n-russian.