Ryskspråkiga Debiangemenskapen

Denna sida är avsedd för allt på ryska i Debian. Om du tycker att någonting saknas, berätta det för webbplatsens översättningsgrupp.

Användargrupp

Huvudmötesplatsen för ryska Debiananvändare är sändlistan debian-russian och irc-kanalen #debian-russian på irc.debian.org. Du kan få svar på alla dina frågor om Debian och Linux i allmänhet (frågor om Debian är dock att föredra) där. Vi ber dig att inte sända brev på ryska till debian-user eller andra icke-ryskspråkiga Debiansändlistor. Med största sannolikhet kommer du inte få det svar du förväntar dig. Det finns bara två ryskspråkiga sändlistor i Debian: debian-russian och debian-l10n-russian.

Lokalanpassningsgruppen

Lokalanpassningsgruppen ansvarar för lokalanpassningen av den programvara som ingår i Debian. Dess huvudsändlista är debian-l10n-russian.

Ryska översättningar av dokumentation

Nedan finns en förteckning över dokumentation i Debian som översatts till ryska. Om du känner till översättningar som inte står med i listan ber vi dig informera detta på sändlistan debian-l10n-russian.

Ryska översättningar av utgången dokumentation

Debians utgånga dokument som är översatta till ryska listas här. Om du känner till några översättningar som inte är listade här, var vänlig och informera sändlistan debian-l10n-russian.