Varoitus! Tämä suomennos on liian vanha, katso mieluummin alkuperäistä sivua.

Debianin logot

Vaikkakin Debian on ja tulee aina olemaan vapaasti kopioitavissa, tapaukset kuten ongelma "Linux"-termin omistuksesta ovat osoittaneet, että myös Debianin täytyy suojella omaisuuttaan kaikelta mainetta vahingoittavalta käytöltä.

Debian on päättänyt luoda kaksi logoa: virallinen logo on Debianin viralliseen käyttöön ja toinen logo on avoin julkiseen käyttöön lisenssin alla.


Debianin Avoimen Käytön Logo

Debianin Avoimen Käytön Logon Lisenssi

Huomaa, että tarkka sanamuoto käy ilmi ainoastaan englanninkielisestä lisenssistä, tämä käännös ei ole juridisesti sitova.

Logo ilman “Debian”-tekstiä on julkaistu seuraavalla yleisellä vapaiden ohjelmistojen lisenssillä.

Tekijänoikeus © 1999 Software in the Public Interest

Tässä myönnetään lupa ilman maksua mille tahansa henkilölle hankkia kopio tästä ohjelmistosta sekä siihen kuuluvista dokumentaatiotiedostoista ("Ohjelmisto"), käsitelläkseen Ohjelmistoa ilman rajoitusta sisältäen ilman rajoitusta oikeuden käyttää, kopioida, muokata, liittää, julkaista, jaella, alilisensoida ja/tai myydä kopioita Ohjelmistosta, sekä sallia henkilöiden, joille Ohjelmisto on toimitettu, tehdä näin seuraavin ehdoin:

Ylläoleva tekijänoikeushuomautus ja tämä lupahuomautus täytyy sisällyttää kaikkiin kopioihin tai huomattavan kokoisissa osissa Ohjelmistoa.

OHJELMISTO TARJOTAAN "SELLAISENAAN" ILMAN MINKÄÄNLAISTA TAKUUTA, ILMAISTUA TAI EDELLYTETTYÄ, SISÄLTÄEN MUTTEI RAJOITTUEN TAKUUSEEN MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA EI-LOUKKAAVUUTEEN. MISSÄÄN TILANTEESSA TEKIJÖITÄ TAI TEKIJÄNOIKEUDEN HALTIJOITA EI VOIDA PITÄÄ VASTUULLISENA MISTÄÄN VAATIMUKSESTA, VAHINGOSTA TAI MUUSSA VASTUUSSA, OLIPA KYSEESSÄ SOPIMUSTOIMI, VIRHE TAI MUUTEN JOHTUEN, LIITTYEN TAI MUUSSA YHTEYDESSÄ OHJELMISTON KANSSA TAI KÄYTÖSTÄ TAI MUUSTA TOIMINNASTA OHJELMISTOLLA.

Logo “Debian”-tekstillä on julkaistu seuraavalla lisenssillä johtuen meneillään olevien tavaramerkkihuolien vuoksi.

Copyright © 1999 Software in the Public Interest
Tätä logoa tai muunneltua versiota siitä voi käyttää kuka tahansa viittamaan Debian-projektiin, mutta se ei tarkoita projektin hyväksyntää.

Huomaa: olisi ystävällistä jos tekisit kuvasta linkin osoitteeseen https://www.debian.org/ käyttäessäsi logoa www-sivulla.

Mukana "Debian" Ilman "Debian":ia
JPEG 100x123 - 8k JPEG 101x124 - 8k
PNG 100x123 - 2k PNG 101x124 - 2k
JPEG 75x92 - 6k JPEG 75x92 - 5k
PNG 75x92 - 1k PNG 75x92 - 1k
JPEG 50x61 - 4k JPEG 50x61 - 4k
PNG 50x61 - 1k PNG 50x61 - 1k
JPEG 25x30 - 2k JPEG 25x30 - 2k
PNG 25x30 - 1k PNG 25x30 - 1k
Gimp - 83k Gimp - 64k
SVG - 11k SVG - 7k
Kapseloitu PostScript - 11k Kapseloitu PostScript - 7k
PDF - 5k PDF - 3k

Debianin Virallisen Käytön Logo

Debianin Virallisen Logon Lisenssi

Huomaa, että tarkka sanamuoto käy ilmi ainoastaan englanninkielisestä lisenssistä, tämä käännös ei ole juridisesti sitova.

Copyright © 1999 Software in the Public Interest

  1. Tätä logoa saa käyttää ainoastaan jos:
    • tuote jossa logoa käytetään on tehty käyttäen www.debian.org:ssa dokumentoituja menetelmiä (esimerkiksi virallisen CD:n luonti), tai
    • Debian on antanut virallisen hyväksynnän pyydettyyn tarkoitukseen
  2. Voidaan käyttää jos täydellinen tuote sisältää Debianin virallisen osan (päätetään käyttäen sääntöjä I-osassa) ja tehdään selväksi, että ainoastaan osa tuotteesta on virallisesti hyväksytty.
  3. Me pidätämme oikeuden peruuttaa tuotteen lisenssin

Lupa annetaan myös käyttää virallista logoa vaatekappaleissa (paidat, hatut yms.) kunhan Debianin kehittäjä tuottaa ne ja niitä ei myydä hyötyä tavoitellen.

Mukana "Debian" Ilman "Debian":ia
JPEG 100x221 - 8k JPEG 100x193 - 7k
JPEG 75x165 - 7k JPEG 75x144 - 6k
JPEG 50x110 - 4k JPEG 50x96 - 3k
JPEG 25x55 - 3k JPEG 25x48 - 2k
Gimp - 77k Gimp - 60k
SVG - 8k SVG - 6k
Kapseloitu PostScript - 8k Kapseloitu PostScript - 6k
PDF - 13k PDF - 6k

Tietojan Debianin logosta

Debianin logo valittiin Debian-kehittäjien äänestyksellä vuonna 1999. Sen on luonut Raul Silva. Löydät lisätietoa logosta Debian-logon wiki-sivulta.

Muut mainoskuvat

[Debian GNU/Linux] Tämä on ensimmäinen projektille tehty mainosnappi. Lisenssi on sama kuin Avoimen Käytön Logolla. Tämän logon teki Craig Small.

Ja tässä muutama mainosnappi lisää, jotka on myös tehty Debianille:


[Käytössä Debian](XCF)   [Käytössä Debian]   [Käytössä Debian]   [Käytössä Debian]   [Käytössä Debian GNU/Linux]   [Debian-käyttöinen]   [Debian-käyttöinen]   [Debian] (pieni logo)   [Debian-käyttöinen]  

Lisää hienoja kuvia löytyy sivustoilta kuten:

GNU/art
GNU/art

T-paidan kuva LinuxTag 99 -messuilla.

Jos haluat auttaa Debianin mainostamisessa www-sivustollasi, voit käyttää meidän bannereitamme.