Debian-partnere i 2018

Oplysninger om det aktuelle partnerprogram og liste over aktuelle partnere, kan man se på den side om partnerprogrammet.

Betingelser for partnerprogrammet i 2018

For flere oplysninger om Debians partnerprogram i 2018, besøg 2018 Partners Program.

Partnere i 2018

Alfabetisk liste over partnere


1&1 støtter os ved at stille flere servere til rådighed i deres højtydende datacenter i Karlsruhe.

1&1 er en af de største domæneregistrerings- og webhostingvirksomheder i verden, med kontorer i Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Spanien og USA. De fleste af de over 5 millioner websteder og andre tjenester, som 1&1 håndterer kører i et Debian-baseret miljø på flere tusinde servere.


Bytemark støtter os ved at stille hostingtjenesteydelser og sponsering til rådighed for Debian Conference.

De er en førende internetudbyder (ISP) i Storbritannien, og leverer skalérbar, ydedygtig og betalbar hosting med mange geek-venlige ekstra ting som standard. Debian GNU/Linux er installeret i udbredt grad i deres netværk, og er den anbefalede distribution til alle nye kunder, der ikke er hundrede procent sikre på, hvad de skal vælge. Bytemark er også velkendte for deres supports ekspertise og venlighed.


conova communications GmbH har i flere år støttet Debian-projektet som en hostingpartner. Desuden er it-specialisterne også værter for Debians fejludryddelsesfester i Salzburg i Østrig. Debian benyttes også på mange dagligt anvendte systemer hos conova.

conova driver et af de mest moderne datacentre i hele Europe, i Salzburg i Østrig. Deres tjenesteydelser: skræddersyede løsninger til housing, hosting, managed & cloud-tjenster, outsourcing foruden netværk og sikkerhed. Virksomheden har plads til flere end 10.000 servere med det højeste niveau af forsyning og sikkerhed på deres 2.000 m² store tekniske areal.


credativ er en uafhængig konsult- og tjenesteydelsesvirksomhed, der siden 1999 har tilbudt omfattende tjenesteydelser og teknisk support til implementering og håndtering af open source-software i virksomhedsapplikationer. Vores Open Source Support Center er altid tilgængeligt, 365 dage om året, døgnet rundt.

Lige fra begyndelsen har credativ aktivtet støttet Debian-projektet, og vil fortsætte med det i fremtiden. Desuden er mange af vores konsulenter også Debian-udviklere, og aktivet involveret i at bidrage til fri software-projekter over hele verden. Yderligere oplysninger finder man på https://www.credativ.com/.


DG-i støtter Debian-projektet med hosting fra deres colocation-steder gennem højhastighedsforbindelser.

Dembach Goo Informatik GmbH & Co. KG (DG-i) tilbyder konsultentydelser vedrørende it-infratstruktur, softwwareudvikling og hosting. DG-i støtter kunder i analyseringen af deres it-miljø, udvikling af individuelle softwareløsninger og i tilpasning af kundens applikationer til sømløs overgang til hostede services. Virksomheden designer og støtter individuelle operationelle it-koncepter, der møder de høje kvalitetsstandarder, særligt inden for e-handel og finansielle ydelser. DG-i har de fornødne hostinginfrastrukturer i deres datacentre i München og Düsseldorf.


Eaton hjælper Debian med at beskytte dets infrastruktur mod strømafbrydelser, og har ansat en Debian-udvikler til at arbejde på understøttelse af UPS og Power Devices via Network UPS Tools og relaterede pakker.

Eaton er en global markedsleder inden for elektriske komponenter og systemer til sikring af strømkvalitet, distribuering og kontrol; hydrauliske komponenter, systemer og tjenesteydelser til industrielt og mobilt udstyr; luftfartsbrændstof, hydrauliske og pneumatiske systemer til kommercielt og militært brug; samt drivetrain- og powertrain-systemer til ydelse, brændstoføkonomi og sikkerhed til lastbiler og selvkørende køretøjer. Eaton har omkring 75.000 ansatte og sælger produkter til kunder i flere end 150 lande, med en omsætning i 2008 på 15,4 mia. dollar.


Fastly stiller indholdsleveringsnetværkstjenster (CDN) til rådighed for Debian, og hjælper os med at levere pakker til brugerne gennem deb.debian.org og security.debian.org.

Fastlys edge cloud-platform tilbyder avanceret applikationslevering og skysikkerhed til verdens mest populære onlinedestinationer. Fastly samarbejder med de bedste på internettet, og behandler hver måned 14 billioner forespørgsler, som udgør mere end 10 procent af alle forespørgsler på internettet.


Siden 2002 har Genesi stillet den hardware, som de designer og fremstiller, til rådighed for Debian-fællesskabet. Genesi har også ansat Debian-udviklere til at støtte deres platforme.

Genesi's Efika MX, ARM-baserede computere, er designet med det formål, at levere computerressourcer til massemarkedet, som har en lav pris og er enerigieffektive. For oplysninger om Genesis investering i Linux-open source-fællesskabet, besøg www.PowerDeveloper.org.


Google sponserer dele af Salsas continuous integration-infrastruktur via Google Cloud-platformen.

Google er en af verdens største teknologivirksomheder, og tilbyder et bredt udvalg af internetrelaterede tjenesteydelser og produkter, så som onlineannonceringsteknologier, søgning, cloudcomputing, software og hardware.


Hewlett Packard Enterprise (HPE) stiller hardware til rådighed for udvikling af tilpasninger (ports), Debian-filspejle og andre Debian-tjenester (aktuelle hardwaredonationer fra HPE finder man på siden med Debian-maskiner).

HPE er et af verdens største computerfirmaer, og tilbyder et bredt udvalg af produkter og tjenestydelser, så som servere, storage, netværk, konsulentbistand og support, software og økonomiske tjenesteydelser.


LeaseWeb har været en af de to partnere, som stiller infrastruktur til rådighed for Debian OS Snapshot Archive siden oktober 2014, de stiller en kapacitet på 300 terabytes (TB) til rådighed. I 2020 fornyede de deres support ved at anskaffe yderligere dedikerede servere med større diskdrev, som er tilstrækkeligt til at dække den forventede vækst i årene fremover.

LeaseWeb er en global Infrastructure-as-a-Service-leverandør (IaaS) – kunderne tilbydes on-demand, hostingløsninger i verdensklasse, fra dedikerede servere til skyløsninger. Besøg LeaseWebs websted for flere oplysninger.


Loongson og Lemote har leveret flere Loongson-baserede maskiner til Debian. For oplysninger om Loongsons involvering i Linux-fællesskabet, se Linux hos Loongson.

Loongson-processorer er en serie af MIPS-kompatible processorer. De anvendes inden for mange områder, så som desktop, server, embedded-systemer, højtydende beregninger osv. For flere oplysninger, kontakt info@loongson.cn.


man-da.de GmbH er backbone-leverandør til Metropolitan Area Network Darmstadt. De støtter Debian ved at være vært for flere debian.org- og debian.net-servere.

man-da.de GmbH står for MANDA, et wide area-netværk i det sydlige Hessen, som forbinder uddannelses- og forskningsorganisationer med en redudant højhastighedsnetværksring og leverer internetadgang. Virksomheden er ejet af TU Darmstadt og University of Applied Sciences Darmstadt, og ud over at stå for MANDA, leverer den også it-konsultydelser og it-tjenester til begge universiteter.


Oregon State University Open Source Lab leverer værtslige og administrative tjensteydelser til Debian-projektet.

Open Source Lab er et brændpunkt i forbindelse med Open Source-udvikling ved Oregon State University og andre steder. OSL stiller udviklings-, værtslige og forskellige andre tjenesteydelser til rådighed for Open Source-fællesskabet.


nic.at sponserer anycasttjensten RcodeZero DNS for Debian, da den opfylder behovet for at have geografisk fordelte placeringer, samt understøtter DNSSEC.

ipcom er et datterselskab af nic.at, den østriske domæneregistrator. nic.at har håndteret .at-zonen siden 1998, på et meget professionelt og pålideligt niveau. RcodeZero Anycast-netværket blev udviklet af nic.at’s R&D-afdeling, og benyttes med succes i .at-zonen.StackPath tilbyder tjenester i forbindelse med indholdlevering (CDN) til Debian, hvilket muliggør tjenster med høj tilgængelighed, så som Security Bug Tracker og Planet Debian.

StackPath er en platform bestående af sikre edgetjenster, der gør det muligt for udviklere at beskytte, accellere og innovere skyegenskaber, spændende fra websteder til medieleverancer og IoT-tjenester.


Telegraaf Media ICT BV støtter Debian-fællesskabet ved at donere hardware, rack-plads og båndbredde til den Debian-server som er vært for alioth, arch og svn.

Telegraaf Media ICT BV Internet-infrastruktur (omkring 200 Intel-baserede servere) er primært baseret på Debian GNU/Linux-servere; systemadministratorerne er højt motiverede Debian-brugere og nogle af dem er også Debian-udviklere.

Telegraaf Media Group driver nogle af de mest populære hollandske websteder (http://www.telegraaf.nl, http://www.speurders.nl og http://www.dft.nl) foruden Hollands to største aviser.


Thomas Krenn har leveret en ny high-end-server til Debians cdbuilderservice. Desuden er Thomas Krenn en hyppig hardwaresponser til DebConf og Debian-standen ved LinuxTag. For oplysninger om Thomas Krenns involvering i open source-fællesskabet, se \ http://www.thomas-krenn.com/linux.

Thomas Krenn er Europas førende onlineforretning med serversystemer og hosting af høj kvalitet. De tilbyder rackinstallérbare servere, servere der er stille eller har et lavt lydniveau, lagringssystemer og virtualiseringsløsninger. Thomas Krenn er den eneste hardwareforretning, som leverer individuelt konfigurerede servere inden for 24 timer i Europa. Og de understøtter selvfølgelig Debian som styresystem på deres servere!


trustsec betaler to udviklere for at arbejde på S/390-tilpasningen af Debian og pakker, der primært er relateret til Java. De er værter for en webportal om Debian på S/390- og zSeries-maskiner. De sponserede og arbejdede også på de gratis Debian-cd'er på LinuxTag 2001 i Stuttgart.

trustsec tilbyder kundersupport, konsulentbistand og kurser i Debian på Intels pc-arkitektur (i386), PowerPC og IBM S/390, og er specialiserede i netværkssikkerhed og programudvikling i Java. Skriv til info@trustsec.de for flere oplysninger.


Wellcome Sanger Institute har levereret infrastruktur til Debian OS Snapshot Archive siden oprettelsen af tjensten i april 2010. I 2018 fornyede de deres support, ved at anskaffe en ny frontendserver, samt forøgelse af den tilgængelige mængde plads til snapshots.

Wellcome Sanger Institute er et af verdens førende genomcentre. Gennem deres evne til at udføre forskning i stor skala, kan de være aktive i dristige og længevarende undersøgelsesprojeter, som er designet til at yde indflydelse og styrke medicinsk videnskab på verdensplan. Instituttets forskningsresultater, skabt gennem deres egne forskningsprogrammer og via deres toneangivende rolle i internationale konsortier, anvendes til at udvikle ny diagnostik og behandling af menneskelige sygdomme.


DebConf18-sponsorer

DebConf18-sponsorerne finder man på DebConf18's websted.