Tilpasninger ] [ Debian til PA-RISC ] [ Nyheder ] [ Systemer ]

Nyheder om Debian til PA-RISC

6. august 2001

Debian accepterer HP-PA til udgivelse med Debian 3.0 (woody)!

Det er med stor fornøjelse at vi kan annoncere, at HP-PA er blevet accepteret som en arkitektur i den kommende stabile udgivelse af Debian 3.0, kodenavn woody. Installeringsværktøjerne til HP-PA er nu i woody-træet, og pakker der nu er i unstable er så småt begyndt at blive flyttet til testing-/woody-træet.

17. juli 2001

Officielt ønske om udgivelse med Debian 3.0 (woody)

Omtrent 70 procent af alle Debian-pakker er kompilet og ajour i arkiverne, et automatisk kompileringssystem kører fint, installeringsværktøjerne er tilgængelige i arkivet, og antallet af systemer der kører denne tilpasning vokser jævnt.

31. maj 2001

HP frigiver 0.9-cd-aftryk!

HP har gjort et øjebliksbillede af Debians "sid"-/unstable-træ til HP-PA tilgængelig som et sæt cd-aftryk. Se frigivelsessiden for flere oplysninger. Denne frigivelse sandsynliggør at HP-PA-arkitekturen måske vil være klar til udgivelse med woody, selvom der endnu er meget arbejde der skal gøres inden vi er så vidt.

16. oktober 2000

Binære træer oprettet

Binære træer til HP-PA-arkitekturen er i dag blevet tilføjet 'sid'-distributionen på Debians hovedmaskine. Bdale kører en autokompiler, og pakker vil snart begynde at dukke op på Debian-spejle. Installeringsoplysninger og nogle vigtige pakker er dog stadig kun tilgængelige via webstedet PA-RISC Linux

1. august 2000

Navneændring

Hos OLS har man endelig besluttet sig for om man skal bruge 'parisc' eller 'hppa' som navn i Debian-arkitekturen, 'hppa' blev valgt. Denne tilpasningsside vil af den grund blive flyttet, og der arbejdes på en anmodning om at ændre navnet på debian-parisc postlisten til debian-hppa.

31. marts 2000

HP Contributes Build Machine

HP har gjort en J5000 tilgænglig for Debian som et langtidslån, som hjælp ved kompilering af pakker til når vi kommer dertil.

Postlisten debian-parisc er desuden blevet aktiveret.

4. marts 2000

Tilpasningen af Debian PA-RISC er officielt påbegyndt

Der er blevet anmodet om en ny postliste, debian-parisc, men den er ikke aktiv endnu.