Ports ] [ Debian per a IA-64 ] [ Notícies ]

Notícies sobre Debian per a IA-64

4 de març de 2003

Actualitzada la imatge del CD d'instal·lació

Esta disponible ara una nova imatge del CD d'instal·lació. Aquesta versió usa el nucli 2.4.19 020821.1. Aquest nucli inclou tots els controladors d'emmagatzemament i de xarxa necessaris per a instal·lar en tots els sistemes ia64 als quals en Bdale te accés. Disfruteu! HTTP.

6 de maig de 2002

Actualitzada la imatge del CD d'instal·lació

La imatge ISO per a crear un CDROM que continga les eines d'instal·lació de Debian per a IA-64 s'ha actualitzat a les versions del nucli i «boot-floppies» que esperem s'incloguen en el llançament de Debian 3.0 (woody). Disfruteu! HTTP.

28 de gener de 2002

Actualitzada la imatge del CD d'instal·lació

S'ha actualitzat a una nova versió la imatge ISO per a crear un CDROM amb les utilitats d'instal·lació per a IA-64, l'anterior era des de desembre i funcionava correctament en els sistemes als que tenim accés. HTTP.

10 d'agost de 2001

Publicació d'una imatge de CD d'instal·lació

Hi ha una imatge ISO per a crear un CDROM amb les utilitats d'instal·lació per a IA-64, disponible mitjançant HTTP.

6 d'agost de 2001

Debian accepta a ia64 per al llançament amb Debian 3.0 (Woody)!

Anunciem amb un gran plaer l'acceptació de ia64 com a una de les arquitectures que acompanyaran a la versió Debian 3.0 stable, nom en codi Woody. Les utilitats per a ia64 ara estan en l'arbre de Woody i els paquets que ara estan en inestable comencen a ser promocionats per a l'arbre de Woody.

24 de juliol de 2001

Petició oficial per al llançament amb Debian 3.0 (Woody)

Aproximadament el 70% de tots els paquets de Debian ja es estan construïts i actualitzats en l'arxiu, hi ha un sistema de construcció automàtica que funciona com la seda i el nombre de sistemes en els que s'executa creix ràpidament.

16 de gener de 2001

Primera arrencada nativa

Debian ha arrencat nativament en un IA-64 per primera vegada, després de desenvolupar en un entorn chroot instal·lat sobre la base d'un TurboLinux.