Ports ] [ Debian voor IA-64 ] [ Nieuws ]

Nieuws over Debian voor IA-64

4 maart 2003

Installatie-cd-image geüpdatet

Een nieuw installatie-cd-image is nu beschikbaar. Deze versie gebruikt kernel 2.4.19 020821.1. Deze kernel bevat alle opslag- en netwerkstuurprogramma's die nodig zijn voor de installatie op elk van de ia64-systemen waartoe Bdale toegang heeft. Geniet ervan! HTTP.

6 mei 2002

Installatie-cd-image geüpdatet

Het ISO-image voor het maken van een cd met het instrumentarium voor de installatie van Debian op IA-64 is vernieuwd met de versie van de kernel en de opstartdiskettes die we verwachten in de release van Debian 3.0 (woody). Veel plezier! HTTP.

28 januari 2002

Installatie-cd-image geüpdatet

Het ISO-image voor het maken van een cd met het instrumentarium voor de installatie van Debian op IA-64 is vernieuwd met een versie van begin december die goed werkt op de systemen waar we toegang toe hebben. HTTP.

10 augustus 2001

Installatie-cd-image gepubliceerd

Een ISO-image voor het maken van een cd met het instrumentarium voor de installatie van Debian op IA-64 is nu beschikbaar via HTTP.

6 augustus 2001

Debian accepteert ia64 voor release met Debian 3.0 (woody)!

Het is met groot genoegen dat we de aanvaarding aankondigen van ia64 als architectuur voor de aankomende stabiele release van Debian 3.0 met codenaam woody. Installatiegereedschap voor ia64 zit nu in de woody-boomstructuur, en pakketten die nu in unstable zitten beginnen door te schuiven naar de testing/woody-boomstructuur.

24 juli 2001

Officieel verzoek om uitgebracht te worden met Debian 3.0 (woody)

Ongeveer 70% van alle Debian-pakketten zijn gebouwd en up-to-date in de archieven; een geautomatiseerd bouwsysteem werkt soepel; installatiegereedschap is beschikbaar in het archief en het aantal werkende systemen groeit snel.

16 januari 2001

Eerste systeemeigen opstart

Debian startte voor de eerste keer op een systeemeigen manier op een IA-64 op na ontwikkeling in een chroot-omgeving bovenop een TurboLinux basisinstallatie.