Anpassningar ] [ Debian för IA-64 ] [ Nyheter ]

Nyheter om Debian för IA-64

4 mars 2003

Uppdaterade CD-avbildningar för installation

En ny installations-CDROM finns nu tillgänglig. Denna version använder en 2.4.19 020821.1-kärna. Denna kärna inkluderar alla lagrings- samt nätverksdrivrutiner som behövs för att installera på samtliga maskiner som Bdale har tillgång till. HTTP.

6 maj 2002

Uppdaterade CD-avbildningar för installation

ISO-avbildningen som används för att skapa CDROM som innehåller verktygsuppsättningen för Debian-installation för IA-64 har uppdaterats till Kernel-versionen samt "boot floppies"-versionen som vi förväntar oss inkludera i Debian 3.0-utgåvan (woody). HTTP.

28 januari 2002

Uppdaterade CD-avbildningar för installation

ISO-avbildningen som används för att skapa CDROM som innehåller verktygsuppsättningen för Debian-installation för IA-64 har uppdaterats till en ny version från tidigt i December som fungerar fint på systemen som vi har tillgång till. HTTP.

10 augusti 2001

Installations-CD-avbildning publicerad

En ISO-avbildning för att skapa en CDROM som innehåller verktygsuppsättningen för Debian-installation för IA-64 finns nu tillgänglig via HTTP.

6 augusti 2001

Debian accepterar ia64 för utgivning med Debian 3.0 (woody)!

Det är med stor glädje som vi meddelar godkännandet av ia64 som en arkitektur för den kommande stabila utgåvan Debian 3.0, med kodnamn Woody. Installationsverktyg för ia64 finns nu i Woody-trädet, och paket som nu finns i unstable kommer att börja flyttas till testing/woody-trädet.

24 juli 2001

Officiell förfrågan om att ges ut tillsammans med Debian 3.0 (woody)

Ungefär 70% av alla Debianpaket byggs och är uptodate i arkivet, ett automatiserat byggsystem kör smärtfritt, installationsverktyg finns tillgängliga i arkivet, och antalet system som kör växer snabbt.

16 januari 2001

Fösta "native" booten

Debian startade på en IA-64 "natively" för första gången, after utveckling i en chroot-miljö ovanpå en grundinstallation av TurboLinux.