Tilpasninger ] [ Debian til Sparc ] [ Tak ] [ Tilpasning ] [ Problemer ]

Debian SPARC-fejl

Denne side indeholder en liste over velkendte problemer med Debian SPARC. Der er lagt vægt på den stabile udgave (eller en frossen udgave, hvis det er passende), da disse problemer ændrer sig meget sjældent og påvirker et større antal personer.

Listen over problemer forsøger ikke at erstatte Debians fejlrapporteringssystem. Hovedformålet med disse oplysninger er at begrænse forvirring hos brugerne, nedbringe trafikken på postlisten, og at foreklare hvordan man undgår problemerne indtil de er løst. Hvis et fejlnummer er forbundet med et problem, vil dette være oplyst.

X Window System

Problemer i forbindelse med X Window System.

Hvordan finder jeg ud af hvilken X-server jeg skal bruge?

Dette kommer an på din maskine og hvilkem framebuffer (videokort) du har installeret. Den følgende listen over X-serverpakker skulle hjælpe - vælg den der svarer til din hardware og installér pakken (og opsæt den som standard-X-serveren når du bliver spurgt om det under installationen).

xserver-xsun
Anvendes ved de fleste Sun- og klonede 8-bits framebuffere, såsom CG3, CG6, osv. Indeholder også monokrom-understøttelse.
xserver-xsun-mono
Anvendes ved BWTWO og andre monokrome framebuffere, eller ved brug af farve-framebuffere i monoktrom tilstand.
xserver-xsun24
X-server med understøttelse af 24-bits farver - egnet til 24-bits framebuffere understøttet af Linux-kernen. Ikke ret mange bruger dette.
xserver-mach64
Brug denne X-server til ATI Rage-framebuffere, som dem der findes i mange PCI-baserede UltraSPARC-maskiner.

Problemer med Mach64-serveren

Denne server kigger kun efter framebufferen på /dev/fb0. Du kan være nødt til at eksperimentere med symbolske links for at få det til at virke.