Informatie over Debian 2.1 (slink)

Debian 2.1 werd vervangen.

Omdat er nieuwere releases zijn gemaakt, is release 2.1 achterhaald. Deze pagina's worden bewaard voor historische doeleinden. U dient zich ervan bewust te zijn dat Debian 2.1 niet langer wordt onderhouden.

De volgende architecturen werden in Debian 2.1 ondersteund:

Notities bij de release

Raadpleeg de Notities bij de release voor uw architectuur om te weten wat er nieuw is in Debian 2.1. De Notities bij de release bevatten ook instructies voor gebruikers die opwaarderen vanaf eerdere releases.

Errata

Soms wordt bij kritieke problemen of beveiligingsupdates de vrijgegeven distributie (in dit geval Slink) bijgewerkt. Over het algemeen worden deze aangeduid als tussenreleases. De huidige tussenrelease is Debian 2.1r5. U kunt de ChangeLog vinden op elke Debian-archiefspiegelserver.

Slink is gecertificeerd voor gebruik met de 2.0.x-serie Linux-kernels. Als je de Linux 2.2.x-kernel met slink wilt gebruiken, bekijk dan de lijst met bekende problemen.

APT

Een bijgewerkte versie van apt is beschikbaar in Debian sinds 2.1r3. Het voordeel van deze bijgewerkte versie is vooral dat deze de installatie vanaf meerdere cd's zelf kan afhandelen. Dit maakt de acquisitieoptie dpkg-multicd in dselect overbodig. Uw cd met 2.1 kan echter een oudere apt bevatten. U wilt dus misschien opwaarderen naar de versie die nu in Slink zit.

Debian 2.1 verkrijgen

Debian is elektronisch of via cd-verkopers verkrijgbaar.

Debian op cd kopen

We houden een lijst met cd-verkopers bij die cd's met Debian 2.1 verkopen.

Debian downloaden via internet

We houden een lijst met sites bij die de distributie spiegelen.