Apache Auto Parts Incorporated, Parma USA

Vi är en liten affärsdel för bildelar som driver två arbetsstationer och en server. Vår butik använder skräddarsydda program för försäljning. vi valde Debian som vårt operativsystem på grund av dess pålitlighet, säkerhet, och användarvänlighet. Det var det snabbaste operativsystemet som fanns tillgängligt för oss för att stödja ett system för försäljning för ett enda ändamål. Friheten och systemkontrollen som Debian erbjuder utan att försaka stabilitet är en i sitt slag.

Även om vi är ett litet förtag så representerar vi små familjeägda företag för att ge exempel på hur långt Debianprojektet har kommit. Jag skulle vara ödmjuk över att ha vår butik listad på er webbplats.

Jag skulle också vilja uttrycka stor tacksamhet till Debians paketansvariga. Ert operativsystem är i min starka åsikt det bästa på marknaden och jag fortsätter att använda det på alla datorer som jag har kontroll över inräknat mina stationära datorer och laptops. Efter att ha uttömt många alternativ har Debian tveklöst vunnit tävlingen enligt min mening som det bästa tillgängliga operativsystemet oavsett användning. Det är verkligen det "universella operativsystemet".

Bästa hälsningar - och fortsätt med det fantastiska arbetet.