Hostsharing eG (Andelsselskab), Tyskland

Hostsharing hurtigtvoksende Internet-udbyder baseret på Open Source-programmel og har overført Open Source-principperne til Internet-værtsydelserne. Vi er organiseret som et andelsselskab bestående af ejere af websteder og Internet-fagfolk, og tilbyder ikke kun et bredt udvalg af Internet-tjenesteydelser, men tillader også maksimal medlemsdeltagelse.

Vi har valgt Debian GNU/Linux som platform til de fleste af vores stigende antal Internet-servere, der stiller web-, post- og andre Internet-tjenester til rådighed for vores medlemmer. Debians pakkehåndteringssystem er perfekt til systemer der fjernadministreres: shell-baseret, robust, gennemskueligt, slankt og gennemtestet. Desuden er Debians sikkerhedsunderstøttelse hurtig og pålidelig. Sidst, men ikke mindst, støtter vi Debians sociale kontrakt.

Efter at have oplevet Debian på arbejdet, er flere af vores medlemmer begyndt at bruge Debian GNU/Linux på deres arbejdsmaskiner og bærbare computere. Nogle af vores medlemmer deltager også i udviklingen af Open Source-projekter, deriblandt Debian selv.