oriented.net Web Hosting, Basel, Schweiz

oriented.net är en Linuxbaserad webbhotell och serverföretag placerat i Basel, Schweiz. Det tillhandahåller en bredd av webbhotellstjänster så som LAMP, Apache Tomcat, Java/J2SE så väl som dedikerade servrar eller virtuella privata servrar. Utöver detta är oriented.net specialist på Java webbapplikationshosting, speciellt Java CMS som Magnolia CMS eller Day Communiqué.

Vi är stolta att kunna säga att vi använder Debian GNU/Linux på mer än 90 procent av våra servrar och detta helt enkelt på grund av dess stabilitet, säkerhet och fantastiska paketeringssystem. Hög tillgänglighet och säkerhet är kritiskt för oss och våra kunder eftersom vi inte har råd med enda minut nertid på grund av ett instabilt system. Därför är det inte ovanligt för oss att ha Debianservrar med mer än 1200 dagar upptid.

Men det är inte allt - när en ny kund beställer en dedikerad server så rekommenderar vi dem att använda Debian som deras operativsystem och vi kan säga att vi är rätt bra på det, med endast 10 procent av våra servrar körandes på någon annan Linux distribution eller UNIX-variant. Självklart är våra dedikerade kunder lika nöjda med detta utsökta val som vi på oriented.net är. Ett stort tack till hela Debianteamet för allt fantastiskt arbete, och fortsätt med det!