The Register, Situation Publishing, Storbritannien

På The Registers websted og infrastruktur anvendes et udvalg af open source-produkter, herunder Apache, MySQL, PostgreSQL og Perl, som alle kører under Debian GNU/Linux. Pr. 2011 kører alle vores offentlige tjenster, samt mange af vores interne og udviklingsmaskiner, Debian (eller Debian-baserede distributioner så som Ubuntu) og vi har ikke set andet, der kan måle sig med Debians styresystem hvad angår kvalitet og brugbarhed.

Debian leverer en solid platform til vores DNS, mail (herunder postliste til Reg-læsere), de dynamiske og statiske dele af vores websted og produktionsmiljø understøtter millioner af vores læsere hver måned.

Vi blev primært tiltrukket af Debians pålidelighed, stabilitet og fleksibilitet, men mest af alt af den uovertrufne understøttelse af fjernadministration. Da systemadministratorerne og systemerne selv er flere hundrede kilometer fra hinanden, er det særlig vigtigt, da så mange opgaver som muligt kan klares på afstand. Apt gør fjernhåndtering af pakker og opgradering trivielt, og Debian-organisationens velinformerede og hurtige reaktion på sikkerhedssårbarheder, gør at vi kan sove trygt i vores senge.