T-Mobile Czech Republic a. s., Tjekkiet

T-Mobile Czech Republic a. s. (herefter T-Mobile) er operatør af et offentligt mobilt kommunikationsnetværk, der anvender GSM-standarden på 900- og 1800-MHz båndene og er også autoriseret til at have et UTMS-netværk. Siden den 1. januar 2008 har T-Mobile leveret højhastighedsforbindelser til internet, baseret på ADSL-teknologi og tilbyder taletjenester via et offentligt elektronisk fastnetkommunikationsnetværk. I 2009 udvidede T-Mobile sin portefølje med ICT-tjenester og pr. november 2010 tilbydes der også det satellitbaserede T-Mobile TV. Siden etableringen, har virksomheden lagt vægt på de tilbudte tjenesters kvalitet, fremragende kundeservice og korrekt etik optræden over for forretningspartnere, ansatte og miljøet.

T-Mobile anvender Debian GNU/Linux på servere fra små og mellemstore SMP- til high-end NUMA-servere. T-Mobile migrerede nogle af sine internettjenester rettet mod kunder og udenlandske partnere, til de bedste tilgængelige open source-løsninger i løbet af år 2000. Distributionen Debian GNU/Linux er nu en blandt flere foretrukne Linux-distributioner til de fleste af et stigende antal internettjenester og -applikationer rettet mod store virksomheder til T-Mobiles kunder og partnere.

T-Mobile valgte Debian GNU/Linux af mange årsager: fleksibilitet, robusthed, stabilitet, tilpasningsvenlighed, funktionalitet, kvalitetssikring, det store antal veltestede pakker, overleget og sofistikeret pakkehåndteringssystem med en nem opgraderingsmekanisme, løsning af sikkerhedsproblemer, understøttelse af mange forskellige installationsmetoder på mange arkitekturer og platforme, perfekt understøttelse af fjernadministration, og meget, meget mere ... Vi kan blot sige: apt-get i gang med det!