PRINT, Espace autogéré des Tanneries, Frankrig

PRINT er et besat hackersted i Dijon, Frankrig. Vores mål er: at give folk kompetencer via anvendelse af genbrugt hardware og fri software; deling af viden og færdigheder via ikke-hierarkiske workshops; give fri adgang til internet via vores gratis cybercafé; tilskydelse til alternativt indhold via deltagelse i uafhængige mediestrukturer; sørge for at nørd- og aktivistkulturer mødes via vores aktiviter; drikke kaffe && apt-get install anarkisme && make world.

Alle vores maskiner – uanset om de er firewalls, server- eller klientmaskiner – kører Debian GNU/Linux. Vi bruger mest distributionen testing, men skifte nogle gange til sid, der hyppigt har vist sig at være stabil nok til vores brug.

Vi valgte Debian af flere grunde: ikke nok med at vi anser den for at være teknisk fremragende på grund af dens gennemskuelige design, dens fremragende pakkehåndteringssystem, antallet af understøttede arkitekturer og dens sikkerhedsopdateringer, men vi lægger størst vægt på dens støtte til fri software og brug af frivillig arbejdskraft i et almennyttigt miljø.