Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er der så få kvinder, som arbejder i it-branchen / F/OSS

Det er der mange teorier om, men ingen kan vide det med sikkerhed. Dog har Ellen Spertus skrevet en vidunderlig afhandling, Why Are There So Few Female Computer Scientists? (Hvorfor er der så få kvindelige dataloger?), som forklarer nogle af de kulturelle fænomener, som kan være årsagen hertil. Læs også Val Hensons HOWTO Encourage Women in Linux (HVORDAN man opmuntrer kvinder til at deltage i Linux).

Hvad er postlistens emne?

Hvis det vedrører kvinder i Debian, er det formentlig inden for emnet. Derudover prøver vi ikke at genskabe debian-user, debian-mentors eller debian-devel. Listen er primært beregnet til debat om projekter og samarbejde med relation til Debian Women.

Hvordan kommer jeg på IRC?

Personer der aldrig før har brugt IRC, anbefaler vi installerer en IRC-klient. Populære klienter til Linux, som er tilgængelige i Debian, er install an IRC client. Popular Linux clients available in Debian are HexChat, Pidgin og irssi. Når klienten er installeret, forbinder man sig til irc.debian.org og skriver /join #debian-women. For flere generelle IRC-oplysninger, læs IRC-FAQ'en.