Meedoen met het vrouwenproject van Debian

Intekenen op de mailinglijst

De andere mensen die betrokken zijn bij het vrouwenproject van Debian, leren kennen en de toekomst van het project helpen vorm te geven door deel te nemen aan discussies op onze mailinglijst. De mailinglijst debian-women bevat een formulier om u in en uit te schrijven, evenals lijstarchieven. (Dit geldt voor alle koppelingen naar mailinglijsten van Debian in dit document.)

Bovendien wordt iedereen aangemoedigd om in te tekenen op de mailinglijst debian-devel-announce, om op de hoogte te blijven van de belangrijkste veranderingen die Debian betreffen.

Uw biografie insturen voor de Profielen-pagina

Bent u een Debian-vrijwilliger, pakketbeheerder, vertaler of HOWTO-auteur? We willen u graag erkennen voor uw harde werk door u toe te voegen aan onze Profielen-pagina van vrouwen die hebben bijgedragen aan Debian. Vertel ons over uzelf en uw inzet door enkele vragen te beantwoorden en uw antwoorden in te sturen naar Laura Arjona.

Bijdragen aan de inhoud van de projectwebsite

We zijn altijd op zoek naar nieuwe inhoud voor de site. Als u suggesties heeft of een inhoudelijke bijdrage kunt leveren, neem dan contact op met de beheerder van dat deelgebied: