Debian en CD

Descarregant imatges de CD/DVD via HTTP/FTP

Avís! Aquesta traducció és massa antiga, si us plau vegeu l'original.

Si us plau no descarregueu les imatges de CD o DVD amb el vostre navegador de la forma que descarregueu altres fitxers! La raó és que si la vostra descarrega s'atura, molts navegadors no us deixen continuar des del punt en el que ha fallat.

En el seu lloc, si us plau feu servir una eina que tingui suport per a continuar descarregues. Sota Unix, podeu usar aria2, wxDownload Fast o (en la línia d'ordres) «wget -c URL» o «curl -C - URL». Sota Windows, podeu provar Free Download Manager o GetRight. Sota Mac OS, mireu-vos Speed Download.

Les següents imatges de Debian estan disponibles per a descarregar:

Vegeu també:


Imatges oficials de CD/DVD de la versió stable»

Per instal·lar Debian en una màquina sense connexió a Internet, és possible usar imatges de CD (650 MiB cadascuna) o imatges de DVD (4.4 GiB cadascuna). Descarregueu el primer fitxer de la imatge de CD o DVD, cremeu-la fent servir una gravadora de CD/DVD, i torneu a iniciar des d'aquesta.

El primer disc de CD/DVD conté tots els fitxers necessaris per instal·lar un sistema Debian estàndard.
Per evitar descarregues innecessàries, si us plau no descarregueu altres fitxers d'imatges de CD o DVD a menys que sapigueu que necessiteu paquets trobats en aquestes.

CD

Els següents enllaços apunten a fitxers d'imatges amb mides de fins a 650 MiB, fent-los adequats per a cremar en medis normals de CD-R(W):

DVD

Els següents enllaços apunten a fitxers d'imatges amb mides de fins a 4.4 GiB, fent-los adequats per a cremar en suports normals de DVD-R/DVD+R i suports similars:

Assegureu-vos de donar-li un cop d'ull a la documentació abans de la instal·lació. Si heu llegit només un document abans d'instal·lar, llegiu el nostra com es fa la instal·lació, un ràpid passeig pel procés d'instal·lació. Altre documentació útil inclou:


Rèpliques registrades de l'arxiu de debian-cd

Noteu que alguns servidors rèplica no estan actualitzats — abans de descarregar, comproveu que el número de la versió de les imatges és el mateix al que està llistat en aquest lloc web! Addicionalment, tingueu en compte que molts llocs web no tenen una rèplica completa del joc d'imatges (especialment les imatges de DVD) degut a la seua mida.

Si dubteu, feu servir el servidor primari d'imatges de CD a Suècia.

Esteu interessats en oferir les imatges de CD en el vostre servidor rèplica? Si es que sí, vegeu les instruccions de com preparar un servidor rèplica d'imatges de CD.