Debian en CD

Imatges d'instal·lació en viu

Avís! Aquesta traducció és massa antiga, vegeu l'original.

Una imatge d'instal·lació en viu conté un sistema Debian que pot arrencar sense modificar els fitxers del disc dur i també permet la instal·lació de Debian a partir dels continguts de la imatge.

És una imatge en viu adequada per a mi? Aquí hi ha algunes coses a tenir en compte que us ajudaran a decidir.

Les següents imatges d'instal·lació en viu estan disponibles per a descarregar:

Imatges oficials d'instal·lació en viu per a la versió estable

Aquestes imatges que s'ofereixen en diferents tipus, cadascun de mida diferent, com ja s'ha dit abans, són adequades per a provar un sistema Debian format per un conjunt de paquets per defecte i per instal·lar-les després a partir del mateix medi.

CD/DVD/USB (via BitTorrent)

Fitxers d'imatges ISO híbrides que són adequades per a discs DVD-R(W) o CD-R(W), segons la mida, i també claus USB de la mida apropiada. Si podeu utilitzar BitTorrent, és millor fer-ho, ja que això redueix la càrrega dels servidors.

CD/DVD/USB

Fitxers d'imatges ISO híbrides que són adequades per a copiar-les en DVD-R(W)s o CD-R(W)s, depenent de la seva mida, i també en claus USB de la mida apropiada.

Per a obtenir més informació sobre què són aquests fitxers i com utilitzar-los, consulteu les PMF.

Quan hagèu descarregat les imatges, assegureu-vos de fer una ullada a la informació detallada sobre el procés d'instal·lació.

Consulteu la pàgina web del Projecte Debian Live per a obtenir més informació sobre els sistemes Debian Live proporcionats per aquestes imatges.