Debian en CD

Descarregant imatges de CD de Debian amb BitTorrent

Nota: El document original és més nou que aquesta traducció.

BitTorrent és un sistema de descarregues d'igual a igual optimitzat per a nombres molt grans de persones fent descarregues. Carrega molt poc els nostres servidors per què els clients de BitTorrent apugen trossos de fitxers a altres mentre se'ls descarreguen, d'aquesta manera reparteixen la carrega en la xarxa i fan possible descarregues molt rapides.

El primer disc de CD/DVD conté tots els fitxers necessaris per instal·lar un sistema Debian estàndard.
Per evitar descarregues innecessàries, si us plau no descarregueu altres fitxers d'imatges de CD o DVD tret que sapigueu que necessitareu paquets continguts en aquests.

Per a descarregar els CD/DVD de Debian d'aquesta manera necessitareu un client BitTorrent. La distribució Debian inclou BitTornado, KTorrent i les eines BitTorrent originals. Altres sistemes operatius estan suportats per BitTornado i BitTorrent.

Torrents oficials per a la versió «stable»

Assegureu-vos de mirar la documentació abans de la instal·lació. Si només heu llegit un document abans d'instal·lar, llegiu COM ES FA d'instal·lació, un pas a pas ràpid del procés d'instal·lació. Altre documentació útil inclou:

Si podeu, si us plau deixeu el vostre client funcionant després de que la vostra descarrega hagi acabat, per ajudar a altres a descarregar les imatges més ràpidament!