Debian CD-n

Debian CD képek letöltése BitTorrent segítségével

Figyelem! A fordítás elavult, olvasd az eredetit.

A BitTorrent egy peer to peer, nagy számú letöltőre optimalizált letöltő rendszer. Nagyon ki terhelést okoz a szervereinken, mert a BitTorrent kliensek fájlok darabjait töltik fel letöltés közben, ezzel szétosztva a terhelést a hálózaton, így villámgyors letöltést tesz lehetővé.

Az első CD/DVD kép minden szükséges fájlt tartalmaz egy általános Debian rendszer telepítéséhez.
A fölösleges letöltések elkerülése miat, kérjük ne tölts le más CD vagy DVD kép fájlokat, mig nem tudod, hogy a szükséges csomagok rajta vannak.

You will need a BitTorrent client to download Debian CD/DVD images this way. The Debian distribution includes BitTorrent kliensre van szükséges, hogy ilyen módon tölts le CD/DVD képeket. A Debian terjesztés a következőket tartalmazza: BitTornado, KTorrent és az eredeti BitTorrent eszköz. Más operációs rendszereket támogatók: BitTornado és BitTorrent.

Hivatalos torrentek a stabil kiadáshoz

Ne felejtsd el átnézni a dokumentációkat telepítés előtt. Ha csak egy dokumentumot akarsz elolvasni telepítés előtt, olvasd el a Telepítési Hogyant, ami egy gyors áttekintése a telepítési folyamatnak. Más hasznos dokumentációk:

Ha tudod, kérjük hagy futni a kliensedet, miután a letöltés befejeződött, hogy segíts másoknak gyorsabban letölteni a képeket!