Debian op CD

Debian CD-images downloaden met BitTorrent

BitTorrent is een peer-to-peer downloadsysteem geoptimaliseerd voor grote aantallen gebruikers. Het zet een minimale load op onze servers omdat BitTorrent-clients stukken van bestanden uploaden naar anderen terwijl ze downloaden, dus wordt de load gespreid over het netwerk en maakt het ontzettend snelle downloads mogelijk.

De eerste CD/DVD image bevat alle bestanden die nodig zijn voor de installatie van een standaard Debian systeem.
Download om onnodige belasting van onze servers te voorkomen alstublieft geen andere CD of DVD images, tenzij u weet dat u de pakketten daarop nodig heeft.

U hebt een BitTorrent-client nodig om via deze methode CD en DVD van Debian te downloaden. Binnen de Debian distributie zijn beschikbaar: BitTornado, KTorrent en het originele BitTorrent. Andere besturingssystemen worden ondersteund door: BitTornado en BitTorrent.

Officiële torrents voor de stable release

Bekijk ook de beschikbare documentatie voor u een installatie begint. Als u zich wilt beperken tot de basis, lees dan onze Installatie Howto, een kort overzicht van het installatieproces. Andere nuttige documentatie:

Laat indien mogelijk na afloop van de download uw BitTorrent client actief om anderen te helpen de images sneller te downloaden!